costura-coixi-handmade

Una afició que tinc és cosir, però la veritat és que no li dedico tant temps com m’agradaria. Vaig començar a cosir a la tardor de 2013. Llavors jo vivia a Estaon, un poblet molt bonic de la Vall de Cardós i portava un refugi molt petit que hi ha dins el poble mateix. Van muntar uns cursos de costura a Sort i m’hi vaig apuntar i com que estava motivada em vaig comprar una màquina de cosir, senzilla, però “resultona”… La primera peça que vaig fer va ser un davantal així molt femení que havia vist al Pinterest, reversible de dues cares.

Ara que tinc un fill, i em falten hores per tot, penso “perquè no vaig aprofitar a fer més treballs manuals abans de ser mare”. Però això va com va…

manualitats-costura-coixi-nuvol

L’última peça que he fet és un coixí amb forma de núvol. Se'n veuen molts a les xarxes socials, en vaig agafar la idea i vaig fer la meva versió. Tenia una tela de ratlles de fa temps i la vaig aprofitar. Per farcir-lo, vaig comprar un coixí de l’Ikea tot grandot i bé de preu, vaig buscar el que tingués més grams en relació al preu i me n’ha sobrat per fer-ne un parell o tres més! 

És molt senzill de fer: vaig dibuixar en un paper la forma que volia que tingués i vaig retallar dos peces iguals de tela. Primer vaig embastar les dues peces i després les vaig cosir a màquina, deixant un forat a la part de baix per poder-lo girar de tal manera que les costures quedin a dins i no es vegin. Finalment el vaig farcir i vaig tancar el forat amb el "punt amagat".

coixi-nuvol-conillet

coixi-forma-nuvol

 


Autor: admin