Taller de fustetes per decorar l'arbre de nadal

L'any passat va ser el primer Nadal que vam posar arbre de Nadal amb el Guillem. I vam voler fer unes decoracions fetes per nosaltres. Vam fer rodones de fusta decorades amb una estrella blanca pintada i cors de fusta forrats amb tovallons de motius nadalencs.

Per a fer les rodones amb estrelles blanques, vam agafar una branca de bedoll, que té l'escorça molt bonica de tons blancs i grisosos, d'uns 7 cm de diàmetre i la vam tallar a rodanxes. 

fustes naturals per decorar - les petites coses

Un cop tallades les rodanxes vam fer un foradet amb un trepant amb la broca més petita, per on passarem el cordill per a penjar-los a l'arbre. Després vam pintar les estrelles amb pintura chalk-paint blanca. Per a fer la forma de l'estrella es pot utilitzar o bé un segell o bé una plantilla amb l'estrella retallada. I finalment lliguem un tros de cordill en forma d'anella per a poder-los penjar a l'arbre de Nadal o a on vulguem.

fustes decorades per arbre nadal - les petites coses
decoracions arbre nadal - les petites coses

També vam decorar uns cors de fusta per posar a l'arbre. Primer els vam pintar amb pintura blanca i després els vam forrar amb tovallons de paper amb motius nadalencs utilitzant cola blanca i enganxant només la capa tintada del tovalló de paper.

forrar fustes amb tovallons paper - les petites coses
cors de fusta de nadal - les petites coses

I aquest és el resultat:

decoracions arbre de nadal DIY - les petites coses
decoracions arbre de nadal DIY - les petites coses


Autor: admin