Ja s'acosta el Carnaval i jo sóc la típica que m'agafa amb "els pixats al ventre" que es diu! Perdó, ja sé que no és una expressió molt políticament correcte... Total, que quan falten dos dies m'inspiro i llavors sempre em falta temps i recursos. Perquè aquí als poblets del Pirineu doncs no tens cap Abacus o merceria a prop per anar a comprar els materials que necessites. Total, tot aquest rotllo per dir, que vinga, que encara queden unes setmanes i anem a posar fil a l'agulla!!!

Aquestes idees que he trobat a Pinterest m'encanten!!! Les trobo súper originals i no són complicades de fer. Hi ha disfresses d'animals i també disfresses de personatges de pel·lícules o dibuixos..., com els Picapedra, els Barrufets, l'avi de la peli Up o la nena que va d'Audrey Hepburn a Breakfast in Tiffanys que la trobo genial! :)

Algunes disfresses es poden fer combinant roba i complements que tingueu per casa o de casa els avis, que sempre tenen alguna relíquia. I d'altres requereixen una mica més de treballs manuals, però també és divertit si sou fans del DIY. Amb feltre i cartons es poden fer mil coses i si us agrada cosir millor, si no amb grapes també sortim del pas ;)

I també es poden fer disfresses familiars per anar per exemple mare i fill o pare i fill, que són molt divertides!


Autor: admin