Quan vam començar a pensar que algun dia el nostre fill Guillem dormiria a la seva pròpia habitació, ens va fer il·lusió decorar-li una habitació infantil ben bonica. Llavors vaig començar a buscar inspiració a Pinterest i evidentment vaig trobar decoracions xulíssimes. Aquí comparteixo alguns exemples d'estils ben variats.

Siguin habitacions individuals o siguin habitacions compartides. Amb dos llits o amb lliteres. Ikea té aquesta llitera que té molt èxit, que serveix per a un nen o dos, és reversible, es pot decorar com a caseta, etc.  Després també hi ha mobles infantils súper originals, com aquestes casetes amb escales o fins i tot n'hi ha amb tobogans inclosos.

A mi personalment em xifla aquest llit de fusta blanc que imita una tenda de campanya i a sota té un llit supletori. El preu se'ns dispara però... Potser algun dia ens agafa un atac de bricomania i ens posem mans a la feina seguint aquest tutorial! I també m'agrada molt l'estructura bàsica de caseta amb el llit baix com aquest.

I per acabar, idees per a les zones de jocs. Ara estan molt de moda els tipis i la veritat és que són molt xulos... sempre que tinguis espai! Està bé fer un raconet de lectura amb els contes, tenir una tauleta mida infantil per a pintar, fer plastilina i jocs varis, etc.


Autor: admin