Tinc ganes de redecorar el piset i fa dies que em miro papers de paret. Ara sembla que tornen a estar de moda i la veritat és que fan uns dissenys molt xulos. N'hi ha de més discrets i de més estrambòtics... A mi m'agradaria ficar paper en una paret del rebedor.

Per un costat podem trobar dissenys geomètrics que aporten elegancia i ordre. D'altra banda també trobem molts dissenys florals que poden ser molt alegres amb grans fulles i flors o també més serens amb estampats més homogenis. Personalment, per a casa meva, jo triaria algun disseny discret que no embafi molt.

També hi ha dissenys dels anys setanta molt vistosos, ara que es porta tant el tema vintage. He trobat una web amb un gran assortit de models: www.papelesdelos70.com Tenen molts estils diferents, no només dissenys dels anys setanta, de fet molts dels models que apareixen en aquest article, són d'aquesta pàgina web.

paper paret vintage - les petites coses
paper paret flor anys 70 - les petites coses

La veritat és que hi ha mil models diferents i de preus diferents també... Els preus habituals són uns 60 € cada rotllo de 0,50 metres d'ample per 10 metres de llarg, però també n'hi ha de més cars i de més econòmics. També hi ha papers infantils molt bonics, però això ja serà un altre article!


Autor: admin