M'encanta el cinema, m'ho han inculcat a casa, des de petita. Per mi, el millor del cinema és que t'atrapa i et transporta molt lluny, t'evadeixes del teu món real durant una estona i et fa sentir emocions intenses.

I és clar, al món del cel·luloide l'envolta l'encant o la decadència dels actors. És curiós com sembla que els coneguis, pel fet que potser has vist cinc pel·lícules seves... Moltes vegades els hi agafes carinyo i tot, quan potser si els coneguéssim, ens decebrien. Però no hi ha res de dolent en viure en un món màgic a estones.

En el meu estimat Pinterest (ho repetiré sempre: quina gran font de troballes!), he anat col·leccionant fotografies d'actrius i actors, d'ara i d'abans. M'agraden especialment les fotos en blanc i negre perquè trobo que tenen un encant especial.

Hi ha parelles que formen part de la història del cine. Aquí no surten pas totes, n'hi ha moltíssimes. Però no hi falten els entranyables Jack Lemmon i Walther Matthau o els benavinguts Diane Keaton i Woody Allen.

S'ha de reconèixer que els actors d'abans tenen una gracia especial, però els d'ara, també s'han guanyat l'estimació del públic.