Katharine-Hepburn
elizabeth-taylor

M'encanta el cinema, m'ho han inculcat a casa, des de petita. Per mi, el millor del cinema és que t'atrapa i et transporta molt lluny, t'evadeixes del teu món real durant una estona i et fa sentir emocions intenses.

I és clar, al món del cel·luloide l'envolta l'encant o la decadència dels actors. És curiós com sembla que els coneguis, pel fet que potser has vist cinc pel·lícules seves... Moltes vegades els hi agafes carinyo i tot, quan potser si els coneguéssim, ens decebrien. Però no hi ha res de dolent en viure en un món màgic a estones.

sophia-loren
robert-redford
Audrey-hepburn
goldie-hawn
janet-leigh
lauren-bacall

En el meu estimat Pinterest (ho repetiré sempre: quina gran font de troballes!), he anat col·leccionant fotografies d'actrius i actors, d'ara i d'abans. M'agraden especialment les fotos en blanc i negre perquè trobo que tenen un encant especial.

Clint-Eastwood-Shirley-Mclaine
james-dean
Marylin-Monroe
Brigitte Bardot

Hi ha parelles que formen part de la història del cine. Aquí no surten pas totes, n'hi ha moltíssimes. Però no hi falten els entranyables Jack Lemmon i Walther Matthau o els benavinguts Diane Keaton i Woody Allen.

Diane-Keaton-Al-Pacino
Diane-Keaton-Woody-Allen
Paul-Newman-Clint-Eastwood
marylin-arthur
the-graduate
Jack-Lemmon-Walter-Matthau
martin-scorsese-robert-de-niro
Jude-Law-Ewan-Mcgregor

S'ha de reconèixer que els actors d'abans tenen una gracia especial, però els d'ara, també s'han guanyat l'estimació del públic.

gwyneth-paltrow
tom-hanks
jude-law
woody-allen
audrey-tautou
cristina-ricci
winona-ryder
Robin-Williams


Autor: admin