DIY-feltre-colors

Aquest hivern em va fer il·lusió fer a mà un trencaclosques per regalar-li al Guillem per Nadal. Vaig agafar la idea de Pinterest, tenia feltre per casa i em vaig posar "fil a l'agulla". En principi havia pensat cosir el feltre a màquina, però vaig buscar quina era la millor manera d'enganxar-lo i vaig veure que molta gent ho feia amb silicona, o sigui que em vaig fer amb una pistola d'aquelles petites de silicona. Materials necessaris: feltre, tisores, llapis, fulls, pistola de silicona i velcro.

diy-puzle-feltre

Primer vaig triar els colors per a les peces grans: una base per sota on enganxar les peces del trencaclosques i una altra base per enganxar el dibuix. I les vaig retallar totes a la mateixa mida. Com que faria quatre trencaclosques diferents, necessitava 8 bases (4 parelles). Llavors vaig dibuixar en un full les diferents formes que posaria a cada trencaclosques, per tenir de plantilla i que quedés el dibuix simètric.

trencaclosques-feltre

Amb l'ajuda de la plantilla vaig retallar les diferents figures de feltre per enganxar. Vaig escollir un color per a cada peça. Vaig fer una flor, una casa, un vaixell i un ocell. Llavors vaig enganxar les peces amb silicona a la seva base. Ja tenia les figures fetes! També vaig enganxar amb silicona quatre retalls de velcro a cada base, un retall corresponent a cada quadrat. Amb l'ajut d'un regle vaig retallar cada base amb figura en quatre parts iguals.

juegos-peques-puzle


Autor: admin