Calendari-Advent-LesPetitesCoses

Aquest any em vaig animar a fer un calendari d'advent, no n'havia fet mai cap. Sembla que el Guillem, el petit de casa, està tan emocionat amb el Nadal com jo i ja fa dies que en parla, o sigui que vaig pensar que era bona idea tenir un calendari d'advent per fer el compte enrere.

Papers-Colors-DIY

Per a fer els regals vaig utilitzar uns papers que vaig comprar a la botiga Hema de Barcelona, ja fa uns mesos, que venien en un bloc amb 5 cartolines de cada estampat i estan pensats per a fer treballs manuals. I també vaig utilitzar rotlles de paper de WC.

material-calendari-advent

També vaig utilitzar cinta d'embolicar de diferents colors, cordill i pinces petites per a penjar-los, tisores i el més important: la sorpresa que va a dins de cada regal! Tenia clar que el que més il·lusió faria al Guillem serien llaminadures, jejeje...

segells-diy-calendari-advent

Per a fer els números del calendari, vaig utilitzar segells de scrapbook, que vaig estampar sobre paper craft i vaig retallar i enganxar amb cola de barra. I vaig agafar idees de com fer els diferents regals de Pinterest i d'Instagram. Vaig decidir fer-los tots diferents, tot i que també queda maco fer-los iguals, seguint una línia.

regals-calendari-advent

I aquí teniu el resultat! El repte era que el Guillem, amb els tres anys acabats de fer, fos capaç de respectar les normes del joc i agafés només un regal cada dia, al principi em va semblar que no ho aconseguiríem quan va veure que a dins hi havia caramels i bombons, però finalment ho ha entès 🙂

regals-calendari-advent


Autor: lespetitescoses