Trobo que hi ha gent que té molt art dissenyant, si no mireu aquests pòsters de cinema. Es tracta de pòsters de pel·lícules, però alternatius, no són els pòsters originals de les pelis, sinó versions que alguns dissenyadors han creat. Personalment, els trobo molt originals i ben trobats. La majoria són bastant minimalistes, tot i que alguns són més il·lustrats.

La idea general és agafar els detalls més representatius de les pel·lícules i plasmar-les al pòster de manera senzilla amb el resultat de què veient un únic element, ja et vingui al cap la pel·lícula en qüestió, com ara aquell telèfon penjant de Matrix, la tassa de vàter de Trainspotting o la furgoneta de Miss Sunshine. Si voleu veure més pòsters, podeu visitar el meu board de Pinterest clicant aquí.

I evidentment, també s'han fet pòsters "alternatius" de sèries de televisió, com ara Modern Family o Friends. Tothom recorda els tres tocs a la porta del Sheldon de The big bang theory, o l'original marc del mirador de la porta de Friends o el paraigua groc de la misteriosa futura dona d'en Ted de How I met your mother.


Autor: lespetitescoses